Antena Meniu Search
x

Topless la plajă, o modă pe cale de dispariţie. Se poartă costumele retro, dintr-o bucată

Costumul de baie arată prea bine ca să renunţi la el pentru a face plajă topless. Pare să fie noua deviză a domnişoarelor venite pe litoral în acest sezon.

Costumul de baie arată prea bine ca să renunţi la el pentru a face plajă topless. Pare să fie noua deviză a domnişoarelor venite pe litoral în acest sezon.

Mai puţin înseamnă mai mult, părea să fie dictonul respectat de multe dintre tinerele venite la mare în anii trecuţi. Sutienul era o opţiune peste care multe treceau cu lejeritate, iar partea de jos a costumului de baie lăsa mult loc pentru ca soarele să asigure un bronz uniform.

Tendinţa, însă, s-a schimbat. Costumele de baie din sezonul vară 2018 conţin mai mult material, iar look-ului natural este o privelişte rară.

De obicei îmi iau foarte multe, astăzi vreau să schimb măcar două, că mâine plecăm. Şi să am poze multe, explică una dintre turistele care respectă tendinţele chiar şi la plajă.

Moda costumelor de baie a învins fără doar şi poate fenomenul topless. Domnişoarele care vin pe plajele de fiţe din staţiunea Mamaia preferă să-şi etaleze costumele de baie în tendinţe, decât să-şi dezvăluie bustul.

De pe margine, bărbaţii par să se fi resemnat cu noile privelişti. iar cei veniţi la mare însoţiţi de jumătatea lor chiar respiră uşuraţi.

Nu doar moda topless pare să fi dispărut. Nu se mai poartă nici slipii tanga. Costumele retro, dintr-o bucată, combină acum tendinţele cu partea practică.

În marea de costume întregi sau din două piese, găsim şi o raritate.

Am hotărât să nu mă bronzez cu urme. Şi e mai bine aşa. Dacă nu aş arăta aşa bine, n-aş face topless, spune una dintre putinele turiste care a renuntat la inhibitii si costum.

Specialiştii avertizează că expunerea sânilor la soare vine şi cu câteva riscuri.

Danuţa Simion, dermatolog:

Regiunea mamară este o zonă foarte sensibilă. Dacă restul segmentelor sunt expuse la soare zi de zi, nu acelaşi lucru se întâmplă cu regiunea mamară.

Sânii nu ar trebui expuşi la soare mai mult de 30 de minute pe zi, spun medicii. De asemenea, crema de protecţie solară trebuie aplicată în acestă zonă a corpului cel puţin odată pe oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Topless la plajă, o modă pe cale de dispariţie. Se poartă costumele retro, dintr-o bucată