Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Topul celor mai tari alimente afrodisiace

Cand preludiul nu mai merge, cand tinutele provocatoare nu mai merg, cand dragostea nu mai e suficienta pentru a intretine flacara pasiunii, ce e de facut?

Vezi și

Unii romani cred in alimentele cu efect afrodisiac. Fie ca au citit in carti, reviste sau la televizor, exista romani preocupati de condimentarea vietii de cuplu. Mai ales daca s-au strans cativa ani de relatie. Daca un simplu sarut sau o tinuta provocatoare nu mai sunt suficiente, exista remedii. Naturiste chiar. “In general, toate alimentele care contin antioxidanti, legume si fructe proaspete, condimentele, ierburile acestea pe care le adaugam la mancare pentru aroma, ele au efect pozitiv si pe viata sexual”, sustine medicul nutritionist Corina Zugravu.

Printre alimentele care stimuleaza libidoul este si ciocolata. Un alt afrodisiac este avocado, ce sporeste energia si rezistenta sexuala datorita continutului de vitamina D si vitamina E.

In plus, dragostea trece la propriu prin stomac, asa ca daca vreti un apetit sexual sporit, puteti consuma alimente precum bananele, usturoiul, sparanghelul, dar si ghimbirul.

Barbatii insa se bazeaza pe propriile tehnici de seductie. “Un important efect este cel psihologic pentru ca, asa cum stim, este essential cum investim ceva ce noi mancam sau bem, iar daca aceste recomandari sunt facute de catre persoane pe care noi le investim cu autoritate, atunci cu siguranta efectul Placebo va fi evident”, a declarat psihologul Cristina Fulop.

Daca romanii nu sunt inca convinsi de efectele alimentelor care ar putea stimula viata sexuala, alte popoare cred orbeste in leacurile naturale. De exemplu, unul dintre alimentele afrodisiace ale asiaticilor este balutul, mai exact ou fertilizat de gasca sau gaina cu un embrion aproape dezvoltat in interior.

Afrodisiacele pot fi si din categoria alimentelor sau bauturilor. Specialistii spun ca uneori chiar si un anumit miros poate declansa dorinta sexuala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Topul celor mai tari alimente afrodisiace