Antena Meniu Search
x

Tot mai multi pacienti se plang ca medicii le propun extractii de dinti sanatosi

Ca sa-si umple buzunarele mai repede multi medici dentisti aplica o reteta care mai ca desfigureaza pacientii! Zambetul perfect este asigurat printr-o metoda radicala. Stomatologii extrag dintii sanatosi pentru a-i indrepta pe cei cu probleme.

Vezi și

Extractiile sunt solutiile fulger recomandate de cei mai multi stomatologi pentru o dantura de invidiat.  Solutii rapide si banoase pentru medici, insa cu efecte devastatoare pentru pacienti. Valentina a acceptat fara sa clipeasca extractia a doi dinti sanatosi pentru a se putea bucura de un zambet perfect: “Dupa aceste extractii am consultat un alt medic si am constatat ca am facut o mare greseala”.

O greseala care o costa. Pe langa faptul ca a pierdut doi dinti fara probleme, femeia trebuie sa scoata bani grei din buzunar pentru refacerea danturii. Cam 300 de euro pentru fiecare dinte: “Acum am nevoie de implant, deci trebuie sa-mi repun la loc cei doi molari care mi-au fost extrasi”.

Si Alina viseaza de multi ani la o dantura perfecta. Nu mai putin de cinci medici au dat verdictul pentru problema fetei: “Mi-au recomandat acelasi lucru - pot sa obtin ce vreau eu doar prin extractia a patru dinti, vorbeam de patru dinti sanatosi”.

A refuzat metoda propusa de medicii si a continuat sa caute o alternativa. A gasit-o: un aparat dentar modern.

“Pacientii nu trebuie sa accepte foarte usor efectuarea extractiilor dentare pentru indreptarea dintilor pentru ca efectele in timp ale extractiilor dentare sunt devastatoare pentru aspectul facial. De exemplu, la 30 de ani, fizionomia este ca la 40 de ani”, spune medical ortodont Daciana Velisarato.

Un aparat dentar de ultima generatie poate sa ajunga si la 2.500 de euro. Pretul n-ar fi totusi cu mult peste costul tratamentelor clasice propuse de cei mai multi ortodonti, tratamente care implica si extractiile unor dinti sanatosi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tot mai multi pacienti se plang ca medicii le propun extractii de dinti sanatosi