Antena Meniu Search
x

Toţi pentru Alin şi Leonard

Suntem prea mici pentru a schimba întregul univers, dar suntem destul de mari pentru a schimba universul unui singur om. Dacă aveţi un copil, ştiţi mai bine despre ce vorbesc. Un părinte poate desena cu mâna lui o lume întreagă pentru copilul său.

Vezi și

Luminiţa. Ce nume putea fi mai potrivit pentru această mamă? Ea este lumina pe care copiii ei o simt, dar nu o văd. Aceşti copii sunt Alin şi Leonard, doi gemeni care, spre deosebire de ceilalţi, nu-şi împart doar patul şi hăinuţele.

Ci şi suferinţele. Povestea lor nu ar fi avut nicio rază de speranţă, dacă ar fi rămas nespusă. Monica este una dintre membrele comunității mămicilor de gemeni din România. Are două fetiţe, dintre care una era cât pe ce să-şi piardă vederea.

Aşa a creat un grup special numit: „Dăruieşte şi vei fi răsplătit!". Aici, aproape 900 de oameni au început să strângă bani pentru Alin şi Leonard. Au donat, au licitat şi au strâns suficienţi bani pentru prima misiune: un control la unul dintre puţinii medici din România specializaţi în retinopatie.

Leonard şi Alin au o şansă peste Ocean, la cea mai importantă clinică de oftalmologie din lume - Spitalul William Beaumont din Detroit. Mămicile de gemeni s-au mobilizat deja. Grupul „Dăruieşte şi vei fi răsplătit" a ajuns un bazar de licitaţii.

Alin, Leonard, dar şi alţi gemeni şi-au găsit aici raza de speranţă. Sute de mămici care le scriu copiilor povestea mai departe. Până spre lumină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Toţi pentru Alin şi Leonard