Antena Meniu Search
x

Tragedie fără margini! Un tânăr de 19 ani din Recaș a fost spulberat pe trecerea de pietoni de șoferul unui Land Rover și proiectat într-un alt autoturism. Băiatul a murit la spital

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 19 ani, din Recaș, spulberat pe trecerea de pietoni de șoferul unui Land Rover și proiectat într-un alt autoturism.

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 19 ani, din Recaș, spulberat pe trecerea de pietoni de șoferul unui Land Rover și proiectat într-un alt autoturism.

Accidentul s-a petrecut, ieri seară, în localitatea Recaș, din județul Timiș. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, accidentul a fost cauzat de un bărbat de 59 de ani, care conducea dinspre Lugoj spre Timișoara, iar în centrul localității Recaș a lovit un tânăr de 19 ani care traversa regulamentar. În urma impactului, victima a fost proiectată pe celălalt sens de mers, direct într-o mașină care circula regulamentar.

La fața locului au sosit de urgență echipaje de Poliție și ambulanță, iar tânărul a fost transportat la spital în comă de gradul IV, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Din păcate, în cursul după-amiezii de joi, tânărul a decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Tragedie fără margini! Un tânăr de 19 ani din Recaș a fost spulberat pe trecerea de pietoni de șoferul unui Land Rover și proiectat într-un alt autoturism. Băiatul a murit la spital