Antena Meniu Search
x

Un student s-a sinucis in campusul Universitatii "Tudor Vladimirescu"

Tragedie in Campusul Universitar "Tudor Vladimirescu", din Iasi. Un tanar de 22 de ani a fost gasit mort in camera sa de camin, de catre doi colegi.

Vezi și

Se pare ca si-a hotarat singur sfarsitul, in urma cu cateva zile, fara ca cineva sa-i cunoasca intentiile. Originar din Tecuci, tanarul era student in anul doi la Facultatea de Constructii. Nu le-a lasat apropiatilor nicio explicatie pentru alegerea facuta.

Zeci de colegi ai tanarului de 22 de ani s-au adunat in fata caminului, imediat ce au primit vestea mortii acestuia. El nu a fost vazut afara din camera intreg weekend-ul, timp in care colegii lui de camera au fost plecati din campus. Aseara, cand s-au intors, au gasit trupul neinsufletit si au anuntat politia.

Inca de la fata locului, medicii legisti au reusit sa-si dea seama ca tanarul si-a dat ultima suflare acum trei zile.Cu doua zile inainte de sinucidere, se certase cu fata cu care avea o relatie de doua luni. Nu si-a deschis insa sufletul nimanui, nici macar celor mai buni prieteni. O iubea enorm, dovada si pozele postate pe Facebook. Tanara, insa, nu vroia sa mai auda de el.

Din pacate pentru rude, politistii nu au gasit si vreun bilet de adio. Prietenii tanarului spun, insa, ca el nu le-a lasat niciodata impresia ca ar avea probleme peste care nu poate sa treaca.

Cauza exacta a mortii va fi stabilita cu exactitate abia dupa examenul necrologic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un student s-a sinucis in campusul Universitatii "Tudor Vladimirescu"