Antena Meniu Search
x

Curs valutar

1 Mai, sărbătorit cu gulaş și mici, în Transilvania

În Transilvania, 1 Mai s-a sărbătorit cu preparatul locului: gulaşul. Peste 3.500 de porţii la ceaun au fost pregătite la Târgu Mureş. Dar nu au lipsit nici tradiţionalii mici. Ceva mai la sud, la Castelul Bran, brânza a fost vedeta.

de Redactia Observator

la 02.05.2019 , 10:50

În Transilvania, 1 Mai s-a sărbătorit cu preparatul locului: gulaşul. Peste 3.500 de porţii la ceaun au fost pregătite la Târgu Mureş. Dar nu au lipsit nici tradiţionalii mici. Ceva mai la sud, la Castelul Bran, brânza a fost vedeta. Trei bucatari de la restaurante cu pretenţii au gătit pentru turişti tot felul de preparate apetisante. Toate reţetele au avut ca ingredient principal branza, folosită atât pentru gustări, dar şi la desert.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi decis cu cine votaţi în primul tur la alegerile prezidenţiale?
Observator » Ştiri sociale » 1 Mai, sărbătorit cu gulaş și mici, în Transilvania