Antena Meniu Search
x

Trafic dezastruos în Tulcea, după ce aproape 50% din autobuzele de transport au ars într-un incendiu devastator

După ce un incendiu violent a distrus aproximativ 50% dintre autobuzele de transport de acolo, acum, traficul este dezastros, spun oamenii.

Vezi și

După ce un incendiu violent a distrus aproximativ 50% dintre autobuzele de transport de acolo, acum, traficul este dezastruos, spun oamenii. În staţii, aşteaptă chiar şi o oră pentru un mijloc de transport în comun. Problema este cu atât mai mare cu cât zilele acestea şi gerul este mai crunt. Culmea e că în depou sunt autobuze aduse din mai multe părţi din ţară, dar nu pot circula pentru că. nu permite legea.

Autobuzele stau la garaj în timp ce oamenii aşteaptă în ger, în staţii, în funcţie de norocul fiecăruia.

Mijloacele de transport sunt însă parcate în curtea societăţii de transport public din Tulcea. Acolo unde, acum două săptămâni, un incendiu violent a distrus 15 autobuze, dar şi mai multe aparate de taxat şi cititoare.

Radu Crăciun, inginer sef autobaza: "Ne-am străduit să susţinem oraşul. E vorba de tranport urban. Vă daţi seama, oraşul suferă. Noi aşteptăm cu nerăbdare modificarea legii transportului."

Mai exact, legea nu permite ca societatea de transport public din Tulcea să folosească autobuze pe care nu le are în proproprietare sau în leasing. Toate mijloacele de transpor care au ajuns aici sunt cu titlu gratuit sau în comodat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Trafic dezastruos în Tulcea, după ce aproape 50% din autobuzele de transport au ars într-un incendiu devastator