Antena Meniu Search
x

Transsexualul Naomi face DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre preotul Pomohaci: "E HOMOSEXUAL. Am fost împreună la Opera Română şi am luat microfonul în ..."

Transsexualul Naomi a făcut afirmaţii uluitoare despre preotul Cristian Pomohaci, în scandalul în care acesta este implicat în ultimele zile.

Transsexualul Naomi a făcut afirmaţii uluitoare despre preotul Cristian Pomohaci, în scandalul în care acesta este implicat în ultimele zile.

Invitată, prin telefon, în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", Naomi a dat un răspuns clar la întrebarea legată de înclinaţiile sexuale ale preotului Cristian Pomohaci: "Pe Cristi Pomohaci îl cunosc din 1995. Este homosexual, eu sunt cea care vă spune direct cum stau lucrurile, dar nu este pedofil...".

Naomi a precizat că l-a cunoscut personal pe Pomohaci, cu care s-a întâlnit la mai multe manifestări culturale. Ea a adăugat: "Ne-am văzut la mai multe festivaluri şi am am fost împreună şi la Opera Română. Ne-am dus şi am luat câte un microfon în g.... Asta pentru că în 2017, în România, dacă spui că eşti un homosexual, un transexual sau o lesbiană, societatea priveşte urât. Lui Pomohaci, în acest moment, vâzându-se discreditat îi este ruşine...".

Pe acelaşi subiect

Cristian Pomohaci, preot paroh al Bisericii Moşuni-Veţa, judeţul Mureş, este în centrul unui scandal mediatic, după ce, în mediul online a apărut o înregistrare a unei conversaţii care ar fi avut loc între Pomohaci şi un adolescent în vârstă de 17 ani. Din înregistrare reiese faptul că preotul Pomohaci i-ar fi propus tânărului să întreţină relaţii sexuale.

Potrivit reprezentatului Arhiepiscopiei, părintele Pomohaci nu a recunoscut nimic, a negat toate acuzaţiile şi a precizat că este nevinovat. Totuşi, s-a comunicat că, până la rezolvarea cazului, preotul nu mai are voie să oficieze vreo slujbă şi are la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi demonstrat nevinovăţia.

Avem şi alte articole pe aceeaşi temă! Trebuie să le citeşti!

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. Preotul Cristian Pomohaci ar fi PUTRED de BOGAT! Ar avea 8 apartamente, valorând peste un milion de euro, numai în Cluj!

LOVITURĂ în cazul preotului Pomohaci, înregistrat făcând AVANSURI SEXUALE unui minor! Decizie de ULTIMĂ ORĂ în scandalul momentului

DELIR MISTIC la Alba, în faţa Arhiepiscopiei. Cum l-au primit enoriaşii pe preotul Pomohaci, acuzat că i-a oferit bani unui minor să se culce cu el (VIDEO)

Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul preotului Pomohaci, înregistrat făcându-i AVANSURI SEXUALE unui minor!

PRIMELE IMAGINI de la Parohia preotului Pomohaci, înregistrat făcându-i AVANSURI SEXUALE unui minor! REACŢIA INCREDIBILĂ a enoriaşilor (VIDEO)

După ce a fost înregistrat făcând avansuri unui adolescent, pe preotul Cristian Pomohaci îl aşteaptă pedeapsa maximă a bisericii!

SCANDAL URIAŞ în sânul Bisericii Române, după dezvăluirile şocante privind preotul Cristian Pomohaci: "Dosarul pentru caterisirea lui era pregătit, dar nu ne-am grăbit pentru că am crezut că se îndreaptă"

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre Cristian Pomohaci! Celebrul preot, înregistrat când îi cere unui MINOR să accepte relaţii HOMOSEXUALE cu el: "Facem sex, te plătesc pentru sex! Arată-mi ciocanul" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Transsexualul Naomi face DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre preotul Pomohaci: "E HOMOSEXUAL. Am fost împreună la Opera Română şi am luat microfonul în ..."