Antena Meniu Search
x

Tratament cu venin de albine

Secretul sanatatii, dar si al frumusetii sta in veninul albinelor! Doamnele care doresc sa-si recapete tineretea pot renunta acum la injectiile cu botox in favoarea intepaturilor de albine

Vezi și

Ceea ce, la prima vedere ar parea un tratament extrem de dureros, e de fapt un leac rapid si la indemana pentru o multime de boli. Ne-o spune Bogan, sportiv de performanta, in cazul caruia veninul albinelor face minuni. "Am fost putin speriat, ma gandeam ca o sa ma doara, dar a fost ceva chiar placut". Pentru ca nu s-a refacut complet dupa o operatie suferita la genunchi, Bogdan a apelat la apiterapie. Un tratament pe care apicultorii din tata in fiu il folosesc de ani buni.

"Isi iau albuinuta, cauta punctul cel mai dureros, isi pun acolo albina. In cateva sedinte reusesc sa-si rezolve durerile.Cine nu vrea sa fie intepat se poate unge cu venin", explica presedintele Societatii Romane de Apiterapie, Stefan Stangaciu.

"Un gram de venin se obtine de la 10.000 de intepaturi si tot asa il recalculam in momentul in care facem din el solutii", spune Cornelia Dostetan, medic. Care sunt folosite tot mai mult in industriile farmaceutica si cosmetica. "Veninul a fost aplicat direct cu acul albinutei pe rid. Veninul de albine este un sinonim al botoxului. Doamnele sunt multumite de rezultate", mai spune aceasta.

Dovada ca, tot mai multe femei isi recapata tineretea in cabinetele apiterapeutilor, iar altele sunt gata sa-l verifice. Insa nu incercati terapia cu albine singuri, acasa. Puteti fi alergic, iar in acest caz o albina chiar te omoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tratament cu venin de albine