Antena Meniu Search
x

Tratamente inedite de înfrumusețare

Loţiuni cu venin de şarpe, masaj cu făină de orez şi mezoterapia virtuală sunt trei dintre tratamentele inedite ale primăverii. Toate promit să întinerească tenul, să-l hidrateze şi să-l lase fin ca de bebeluş

Vezi și

Loţiuni cu venin de şarpe, masaj cu făină de orez şi. mezoterapia virtuală sunt trei dintre tratamentele inedite ale primăverii. Toate promit să întinerească tenul, să-l hidrateze şi să-l lase fin ca de bebeluş

Cum părul nu putea fi neglijat, pentru el specialiştii în frumuseţe şi sănătate au creat vopseaua din plante biodinamice. 

Specialiştii în tehnici de înfrumuseţare au combinat tratamentul cu relaxarea. Rezultatul este masajul cu făină de orez pusă în doi saci mici şi albi. E un peeling uşor şi se îndepărtează scoamele rămase în urma procesului de curăţare şi ajută la penetrarea ingredientului activ.

Vopseaua din ingrediente biodinamice îşi face treaba când vine vorba de reîntinerirea părului. Plante cultivate pe un teren netratat chimic de peste 30 de ani sunt garanţia succesului.

Alte produse care promit să transforme tenul dintr-unul tern într-unul care radiază de frumuseţe şi sănătate sunt loţiunile şi serurile făcute din venin de reptile sau broaşte. Au efect reafirmant, oxigenant şi de lifting. Tratamentul homeopat pe bază de veninuri are două faze una pe bază de serum şi una cremă serum care se aplică zona de tratat şi se masează împreună.

Pe lista răsfăţaţilor se pot înscrie şi bărbaţii atunci când vine vorba despre mezoterapie virtuală, un fel de acupunctură fără ace.

Mezoterapie virtuală poate elimina şi petele care apar pe ten în urma expunerii la soare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tratamente inedite de înfrumusețare