Antena Meniu Search
x

Tratamentul de reintinerire cu laser

Orice om îşi doreşte să rămână veşnic tânăr! Dar, dacă ne putem menţine corpul într-o formă excelentă, nu acelaşi lucru putem să-l facem şi cu tenul. Vrem, nu vrem, acesta se ridează, se pătează şi constatăm că nicio cremă nu ne poate ajuta să arătăm ca în adolescenţă.

Vezi și

 Secretul tinereţii stă în tehnologia importată de peste ocean. Cine vrea ca la 50 de ani să arate ca la 20 de ani ştie că semnele lăsate de timp dispar doar sub efectul laserului.

În special pentru tratarea ridurilor. Ridurile profunde, de expresie, dar şi cele care apar odată cu înaintarea în vârstă.

Este un tratament pe bază de radiofrecvenţă şi vacuum. Iniţial faţa este acoperită cu un gel protector, apoi tehnica medicală intră în funcţiune.

Principalul lui mecanism de acţiune este aceea de stimulare a reţelei de colagen şi elastină şi refacerea structurii acestei reţele. Nu oricine poate face însă un astfel de tratament de rejuvenare.

Există o anamneză care se face înainte şi în caz că avem afecţiuni dermatologice, sarcină, sau orice afecţiuni tumorale în antecedente sau active este contraindicat.

Rezultatele se văd după aproximativ şase şedinţe. Tratamentul este la fel de eficient şi în cazul semnelor inestetice lăsate de acnee.

Modul de desfăşurare al tratamentului constă în aplicarea gelului protector, după care se efectuează tratamentul prin aplicarea manipolului progresiv la nivelul pielii în zona afectată.

Atenţie însă tratamentul nu te scapă şi de acnee. După ce a trecut faza activă a bolii, în timp, ce rămâne se poate trata şi îmbunătăţii aspectul astfel încât pielea să devină elastică, netedă.

Înainte de începerea tratamentului, dar şi după finalizarea lui trebuie să ţinem cont de nişte reguli.

În cazul tratamentelor cu lumină intens pulsată trebuie să nu ne expunem la soare, să nu folosim loţiuni autobronazate, expunere la solar cu aproximativ o lună înainte de tratament şi o lună după tratament.

O altă regulă importantă este să ajutaţi tratamentul şi din interior, aşa că doi litri de apă pe zi sunt obligatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tratamentul de reintinerire cu laser