Antena Meniu Search
x

Traume care l-au impins spre moarte! Povestea cutremuratoare a copilului disparut in Iasi, cand Moldova era sub troiene

A fost dat afara din clasa pentru ca isi deranja colegii. A stat in frig in curte. Nu s-a dus acasa, de frica sa-l nu-l bata tatal sau. Ca sa se incalzeasca, si-a luat o sticla de spirt, a baut-o si-a plecat de la scoala.

Vezi și

La inceputul lui februarie Stefan era gasit intr-o rapa din Focuri, langa Iasi. Zapezile mari se dusesera deja, iar trupului a fost usor de zarit.

Oamenii i-au vazut trupul, dar nimeni nu a vazut prin trecea baiatul inainte sa alunece de pe drum si sa fie ingropat in troiene.

Era un copil chinuit. Maltratat si acasa, si la scoala.

In ziua in care a disparut fusese dat afara din clasa. Invatatoarea i-a spus sa plece pentru ca miroase urat si-si deranjeaza colegii.

Cert este ca baiatul a stat cateva ceasuri in curtea scolii. I-a fost teama sa se duca acasa. Tatal il batea mai des decat invatatoarea, crede politia.

Cand Stefan a fost gasit mort, tatal lui plangea. Anchetatorii nu banuiau ca, de fapt, tatal isi obliga baiatul sa mearga la scoala doar ca sa incaseze banii de alocatie. Asa isi cumpara bautura. Acum Stefam e mort, iar tatal anchetat. La fel si invatatoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Traume care l-au impins spre moarte! Povestea cutremuratoare a copilului disparut in Iasi, cand Moldova era sub troiene