Antena Meniu Search
x

BLESTEMUL JOCURILOR DE NOROC! Trei frați prinși în jocul morții

Marian, tânărul din Iaşi care s-a sinucis din cauza jocurilor de noroc, a fost condus pe ultimul drum și înmormântat lângă părinţi

Vezi și

Marian, tânărul din Iaşi care s-a sinucis din cauza jocurilor de noroc, a fost condus pe ultimul drum și înmormântat lângă părinţi

Disperarea i se citea pe chip în ultimele clipe de viaţă. Jocurile de noroc i-au adus doar ghinion. Setea de câştig i-a adus moartea. Marian avea doar 27 de ani. Pe drumul fără întoarcere a fost condus de zeci de oameni. Sora lui mai mică a fost purtată pe braţe. Marian fusese sprijinul ei.

Marian lucra într-un coafor. Îşi clădise un viitor. Şi apoi l-a distrus, pariu cu pariu, în sălile de jocuri. S-a prăbuşit când a pierdut, la păcănele, banii de înmormântare strânşi pentru fratele mai mare.

Florin avea 33 de ani. Avusese cândva o familie. Dar a îndepărtat-o, din cauza aceleiaşi patimi distrugătoare. El nu se va mai întoarce acasă niciodată.

Doi fraţi, două destine frânte de aceeaşi dependenţă. De blestemul jocurilor de noroc. Al treilea, cel mai mare, ar fi vrut să fie alături de ei. Dar distanţa l-a oprit, pe Daniel. Sfârşitul fraţilor săi l-ar fi adus în pragul despresiei. Ar fi încercat şi el să îşi ia viaţa. Când îşi va reveni, va putea să îi aprindă o lumânare fratelui său Marian, îngropat lângă mormântul părinţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » BLESTEMUL JOCURILOR DE NOROC! Trei frați prinși în jocul morții