Antena Meniu Search
x

Închisoare pentru deodorante! Trei hoţi vor ajunge după gratii

Camerele de supraveghere ale unui magazin de cartier din Constanţa sunt probele de necontestat care îi vor duce după gratii pe trei hoţi de deodorante

Vezi și

Camerele de supraveghere ale unui magazin de cartier din Constanţa sunt probele de necontestat care îi vor duce după gratii pe trei hoţi de deodorante

Furtul a avut loc într-un magazin din cartierul Tomis 3 din Constanţa. Pe imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere se vede un bărbat care se uită atent în jur. Apoi, duce mâna la spate. Doar ca să facă altora un semn că drumul e liber.

Imediat apar doi complici, un bărbat şi o femeie. Toţi trei intră în magazin, unul după altul. În timp ce tânărul se duce glonţ în spatele mini-marketului, departe de ochii vânzătoarei, complicii se opresc la tejghea şi o ţin de vorbă pe femeie.

Pe imaginile altor camere se vede apoi cum primul bărbat începe să-şi îndese în pantaloni mai multe antiperspirante. Nu se grăbeşte şi îşi întoarce privirea ca să vadă dacă cineva observă. După care mai ia de pe raft şi alte deodorante. Când îşi termină treaba, hoţul se îndreaptă spre ieşire. În momentul în care vânzătoarea îl ia la întrebări, acesta o rupe la fugă. Complicii lui nu-l urmează însă. Dimpotrivă. Se drept dau buni samariteni şi o anunţă pe femeie că a fost furată.

Patronul magazinului a dus imaginile la Poliţie unde a depus şi plângere pentru furt. Omul spune că pe unul dintre suspecţi îl ştie din vedere şi este convins că toţi trei vor fi identificaţi rapid. Paguba se ridică la nici 100 de lei. Bărbatul vrea însă că hoţii să fie pedepsiţi, mai ales că l-au mai prădat şi anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Închisoare pentru deodorante! Trei hoţi vor ajunge după gratii