Antena Meniu Search
x

Trei oameni, printre care o fetiţă de doar trei ani, au murit într-un grav accident pe drumul european E 85

Trei oameni, printre care o fetiţă de doar trei ani, s-au stins pe drumul morţii. Un şofer neatent a intrat pe contrasens, pe drumul european E 85 şi a zdrobit o altă maşină care circula regulamentar.

Vezi și

 Trei oameni, printre care o fetiţă de doar trei ani, s-au stins pe drumul morţii. Un şofer neatent a intrat pe contrasens, pe drumul european E 85 şi a zdrobit o altă maşină care circula regulamentar. O familie întreagă a fost trimisă la spital. Şoferul neatent şi pasagerul din dreapta au murit. La fel şi un copil de dor trei ani de zile din cealaltă maşină. Tragedia s-a întâmplat chiar sub ochii cântăreţului Lupu Rednic.

Un morman de fiare! Atât a mai rămas din maşina care a intrat în viteză pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autovehicul. Impactul a fost devastator. Printre bucăţi de caroserie, pompierii au găsit doi oameni. Nu i-a putut scoate decât echipa de descarcerare. Erau deja morţi.

Medicii s-au străduit să o ţină în viaţă. După câteva zeci de minute de resuscitare, fetiţa nu a supravieţuit. Avea doar trei ani. Fratele ei, de nouă ani şi restul familiei sunt în stare gravă la spital.

Accidentul s-a produs chiar în faţa interpretului de muzică populară, Lupu Rednic.

Înainte să intre pe contrasens, şoferul care a provocat accidentul a mai acroşat o maşină care l-a făcut să se răsucească pe şosea. O morişcă în care au fost secerate trei vieţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Trei oameni, printre care o fetiţă de doar trei ani, au murit într-un grav accident pe drumul european E 85