Antena Meniu Search
x

Trei poliţişti au ajuns la spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier

Trei poliţişti au încheiat o misiune la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier, în judeţul Caraş-Severin. Oamenii legii duceau la secţie un infractor urmărit naţional.

Vezi și

Trei poliţişti au încheiat o misiune la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier, în judeţul Caraş-Severin.

Oamenii legii duceau la secţie un infractor urmărit naţional. La un moment dat maşina lor a lovit în plin un alt autoturism în care se aflau două tinere. Fetele şi bărbatul reţinut au fost şi ei răniţi.  Maşina poliţiei a lovit în plin un autoturism în care se aflau două tinere. În autoutilitată erau trei agenţi şi un bărbat urmărit naţional care fusese reţinut. Agenţii se grăbeau să-l ducă la secţie.

Cei trei poliţişti, infractorul şi cele două fete au fost răniţi în impactul violent. În urma accidentului au rezultat mai multe victime. Acestea au fost preluate de echipajul de ambulanţă şi transportate la spitalul din Caransebeş. Trei dintre pacienţi se află în stare mai gravă, prezentând fracturi la nivelul bazinului.Poliţiştii au fost transferaţi la Spitalul Universitar din Timișoara. Colegii lor vor stabili acum dacă sunt vinovaţi pentru producerea accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Trei poliţişti au ajuns la spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier