Antena Meniu Search
x

La un pas de o tragedie feroviară. Un tren a deraiat deasupra unuia dintre cele mai aglomerate bulevarde din Constanţa!

Am fost din nou la un pas de tragedie pe o cale ferată din Constanţa! Un tren, care în mod normal transporta azot lichid, a deraiat.

Vezi și

Am fost din nou la un pas de tragedie pe o cale ferată din Constanţa! Un tren, care în mod normal transporta azot lichid, a deraiat. Din fericire, vagoanele nu erau încărcate cu substanţa extrem de periculoasă. Accidentul s-a produs pe un pod feroviar construit deasupra unuia dintre cele mai aglomerate bulevarde din Constanţa.

Ultimele două vagoane ale garniturii s-au răsturnat de pe şine şi exista riscul să se prăbuşească peste case şi maşini. Bucăţi din terasament au ajuns peste un autoturism care trecea pe sub pod.

Acum, atât cei de la ISU, cât şi reprezentanţii CFR încearcă să repună trenul pe şine.

Va urma şi o anchetă pentru a vedea dacă podul are nevoie de reparaţii. În urmă cu trei zile, şi un marfar cu 38 de vagoane, plin cu buşteni, a deraiat în Bistriţa Năsăud. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » La un pas de o tragedie feroviară. Un tren a deraiat deasupra unuia dintre cele mai aglomerate bulevarde din Constanţa!