Antena Meniu Search
x

Trenurile au întârzieri record din cauza nămeţilor

După două zile de viscol, trenurile au întârzieri record. Pasagerii unui tren care a plecat din Braşov spre Bucureşti au făcut pe drum cu peste 600 de minute mai mult decât ar fi trebuit. Şi nu e un caz izolat. O garnitură a adunat tot peste 600 de minute de întârziere între Craiova şi Braşov. Iar lista poate continua.

Vezi și

Chiar şi aşa oamenii continuă să urce în trenuri. Ştiu că aşa au cele mai mari şanse să ajungă la destinaţie, cu toate că ajung mai târziu.

În Argeş un tren a rămas înzăpezit! Timp de patru ore, pompieri, jandarmi şi voluntari s-au luptat cu visolul să ajungă la cei 20 de pasageri blocaţi în câmp.

Situaţia e dramatică şi pe Valea Prahovei. Din cauza copacilor căzuţi pe calea ferată, sute de oameni au aşteptat în trenurile blocate în gările din Comarnic, Câmpina, Sinaia şi Predeal.

Un tren cu peste 200 de călători a ajuns de la Bucureşti la Braşov cu o întârziere de peste 600 de minute.

Se menţine închiderea liniei între Ploieşti şi Urziceni. Acolo ţurlele de zăpadă depăşesc un metru.

Cu întârzieri record au ajuns la destinaţie şi trenurile care au plecat din Bucureşti spre Moldova.

Autorităţile au oprit de la plecare peste 60 trenuri care ar fi trebuit să circule în zonele afectate de codul portocaliu. Celelalte circulă cu restricţii iar cei care se încumetă să plece la drum trebuie să se pregătească să ajungă la destinaţie cu câteva ore întârziere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Trenurile au întârzieri record din cauza nămeţilor