Antena Meniu Search
x

Video "Trenurile Soarelui'' revin pe traseu. Cât costă un bilet CFR Bucureşti - Constanţa

"Trenurile Soarelui'' revin pe traseu. Turiştii din toată ţara vor avea la dispoziţie 40 de garnituri, care vor asigura legături directe cu staţiunile de la malul mării. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.06.2022, 09:16

Vezi și

Trenurile Soarelui vor începe să circule de pe 10 iunie, până pe data de 12 septembrie, inclusiv. Vor fi curse regulate din aproape toate marile oraşe din România, Braşov, Iaşi, Cluj-Napoca, Baia Mare şi multe altele, care vor pleca în fiecare zi către Constanţa, dar şi către Delta Dunării. Sunt curse directe, dar şi alte variante de transport. Din anumite oraşe se va pleca până la Bucureşti, iar de acolo vor exista alte garnituri care vor pleca o dată la două ore spre litoralul românesc, pentru a-i duce pe toţi cei care doresc să ajungă la mare vara aceasta.

Trenurile Soarelui. Cât costă un bilet de tren Bucureşti - Constanţa

Pentru distanţe lungi vor exista şi trenuri care au cuşetă. Mai mult, cei de la CFR ne anunţă că trenurile sunt unele dintre cele mai moderne, reparate, reconstruite aproape complet în ultimii ani, cu aer condiţionat. Preţurile variază în funcţie de locul din care se pleacă. Iar dacă ne referim strict la Bucureşti, costurile pleacă de la 30 de lei şi pot ajunge până la 60 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » "Trenurile Soarelui'' revin pe traseu. Cât costă un bilet CFR Bucureşti - Constanţa