Antena Meniu Search
x

Filmul triplei crime de la Braşov. Tatăl care şi-a ucis copiii şi soţia, în somn, a stat lângă cadavre mai mult de 12 ore, înainte de a se preda

Un tată din Braşov şi-a asasinat copiii şi soţia, apoi s-a dus la poliţie şi a făcut anunţul la care au îngheţat chiar şi agenţii.

Vezi și

Un tată din Braşov şi-a asasinat copiii şi soţia, apoi s-a dus la poliţie şi a făcut anunţul la care au îngheţat chiar şi agenţii. Formau o familie model, aveau împreună o afacere şi nimic nu părea să anunţe o astfel de nenorocire. Ieri, însă, bărbatul ar fi vizitat o biserică încărcată de legende, iar câteva ore mai târziu, cei mai apropiaţi oameni din viaţa lui erau ucişi.

Florin Buliga i-a şocat şi pe poliţişti, când a intrat in secţie şi a anunţat, singur, că şi-a ucis familia. Florin Buliga are 43 de ani şi era căsătorit cu Monica. Împreună, aveau doi copii. O fată care, în urmă cu două săptămâni, tocmai şi-ar fi sărbătorit majoratul, şi un băiat de 13 ani. Locuiau într-un cartier liniştit şi deţineau o afacere la care lucrau împreună. 

Criminaliştii din Braşov încearcă acum să refacă filmul poveştii criminale, care i-a îngrozit. Potrivit unor apropiaţi ai familiei, bărbatul nu ar fi fost în apele lui, în ultima vreme. După ce şi-a omorât fiul de 13 ani, fiica de 18 ani şi soţia, 42 de ani, bărbatul a stat în casă, lângă cadavrele lor, mai mult de 12 ore, predându-se marţi, după ora 13.00.

Mai mult, ar fi încercat să se sinucidă, după o experienţă religioasă care l-ar fi marcat. Ieri ar fi mers la mănăstirea Şinca, dar măicuţele de acolo susţin că nu l-ar fi văzut şi că nu le-ar fi cerut ajutor sau spovedanie. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a aşteptat ca soţia şi copiii să adoarmă. Apoi i-a ucis. Maica stareţă spune că nu l-a văzut niciodată pe acolo şi nici nu ştie să fi cerut să vorbească cu vreun preot.

În apropierea mănăstirii este, însă, o biserică rupestră veche, săpată în pământ şi strâns legată de legende care o descriu ca fiind un loc plin de încărcătură energetică. Abia întors de acolo, bărbatul, cap de familie, le-a luat viaţa soţiei şi copiiilor săi. 

Anchetatorii trebuie acum să stabilească motivul pentru care afaceristul din Braşov şi-a executat familia. L-au reţinut şi riscă 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat. Ar fi şi el rănit, dar viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Filmul triplei crime de la Braşov. Tatăl care şi-a ucis copiii şi soţia, în somn, a stat lângă cadavre mai mult de 12 ore, înainte de a se preda