Antena Meniu Search
x

Trocul, la moda pe internet: "Schimb documente din anul 1777 cu un laptop bun"

Daca v-am starnit pofta de vacanta, dar nu aveti cheltuiala planificata in buget, ati putea sa facet troc. Internetul este plin de anunturi. Oamenii ofera masini, obiecte vechi, camere video sau carti la schimb cu orice au nevoie.

Vezi și

Pe site-ul specializat in schimburi, poti sa oferi orice iti trece prin cap si sa ceri orice ai nevoie. Oricat de fantezist ar parea anuntul. Spre exemplu: "Dau la schimb documente din anul 1777 si alte carti vechi, plus un ceas de buzunar din 1889, pentru un laptop bun, un calculator sau un scuter".

Si tot pentru un gadget performant este dispus un roman din Satul Mare sa renunte la remorca. Altii isi pun la bataie experienta. Anuntul suna cam asa: "Sunt instructor auto si ofer scoala de soferi categoria A si B. Solicit la schimb materiale de constructii sau bilete de concediu". Exista si oferte care prevestesc o schimbare in viata ofertantului. Renunta la un aparat de tatuat profesional, pentru articole dedicate nou-nascutilor.

Sa nu va ganditi, insa, ca romanii apeleaza la troc doar din nevoie, ci si din pasiune. Un tanar este dispus sa-si dea telefonul mobil, pentru o bicicleta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Trocul, la moda pe internet: "Schimb documente din anul 1777 cu un laptop bun"