Antena Meniu Search
x

Trotuar cu stâlpi în drum, la Timişoara. Oamenii în scaun cu rotile sau mamele cu copil în căruţ nu au pe unde trece

Într-un top al investiţiilor inutile, un trotuar din Timişoara ocupă un loc fruntaş. Reabilitat cu milioane de lei din bani publici, trotuarul e presărat cu stâlpi şi mărginit de garduri. Prin urmare, un om în cărucior cu rotile sau o mamă cu un copil, fie merge pe şosea, printre maşini.

Vezi și

Într-un top al investiţiilor româneşti, inutile, un trotuar din Timişoara ocupă un loc fruntaş. Reabilitat cu milioane de lei din bani publici, trotuarul lat de niciun metru e presărat cu stâlpi. Şi mărginit de garduri. Prin urmare, un om în cărucior cu rotile sau o mamă cu un copil, fie merge pe şosea, printre maşini, fie face cale-ntoarsă.

Cel mai probabil, o doamnă în scaun cu rotile va face cale întoarsă. Nu poate înainte şi nu are nicio cale de ieşire de pe trotuar. În faţă, drumul e blocat de un stâlp care nu poate fi ocolit, din cauza unui gard de protecţie. 

Nu ştiu ce să fac, aici sunt bări. Dacă nu am pe cineva lângă mine s-ar putea ori sa pic, ori diverse accidente. Acum nu mi rămâne decât să mă întorc şi să mă duc de unde am venit, constată un om în scaun cu rotile.

În aceeaşi situaţie sunt şi mamele care îşi plimbă copiii în cărucior, nevoite să parcurgă bucata de drum pe stradă.

Trebuie mare atenţie, totuşi se circulă cu viteză! Intorci si mergi pe unde găseşti liber, declară una dintre ele.

Spaţiul este îngust şi pentru pietoni, aşadar este exclus să se treacă pe acolo cu bicicleta.

Pe stradă, trecere de pietoni nu există. Aşadar, oamenii traversează pe propria răspundere. 

Trotuarele au fost reabilitate în urmă cu patru de ani, cu peste 6 milioane de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Trotuar cu stâlpi în drum, la Timişoara. Oamenii în scaun cu rotile sau mamele cu copil în căruţ nu au pe unde trece