Trufandalele, sănătate curată
Chiar dacă ţineţi post, chiar dacă nu, trufandalele sunt sănătate curată. Urzicile cu hrean şi cu mămăligă sunt pe placul multora. Preţul cam ustură, deocamdată, dar, negocierile sunt ca la piaţă. Loboda, leurda şi ceapa verde dispar cel mai repede de pe tarabe
Chiar dacă ţineţi post, chiar dacă nu, trufandalele sunt sănătate curată. Urzicile cu hrean şi cu mămăligă sunt pe placul multora. Preţul cam ustură, deocamdată, dar, negocierile sunt ca la piaţă. Loboda, leurda şi ceapa verde dispar cel mai repede de pe tarabe
Bucătarii ne arată cât de uşor se pot prepara trufandalele de primăvară.
Verdeţurile de primăvară abia au apărut pe tarabe, iar negocierile au început. Loboda, urzicile, leurda şi untişorul se vând bine, mai ales că suntem în post.
Preţurile sunt pentru buzunarul oricărui român. Grămada de urzici se vinde şi cu 50 de bani, iar legătura de leurdă sau de lobodă costă 1 leu. Mai scump este spanacul. Un kilogram se vinde cu 4 lei.
Reţetele pe bază de verdeţuri de primăvară sunt foarte simple.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰