Antena Meniu Search
x

Trupul tânărului care a dispărut în apele mării a fost adus de valuri

Marea l-a luat, marea l-a adus înapoi. Fără viaţă. Trupul tânărului care a dispărut în apele mării, în urmă cu două săptămâni, la Mamaia, a fost adus de valuri pe plajă.

Vezi și

 A fost uşor de recunoscut. Avea trupul plin de tatuaje. În tot acest timp, marea l-a ascuns bine. Nici scafandrii nu reuşiseră să-l găsească. Marea l-a prins, l-a ascuns şi nu a vrut să-l mai descopere. Până astăzi.

Marea i-a aruncat trupul chiar în faţa unui paznic. Acesta a sunat la 112. Medicii de pe ambulanţă au venit, s-au uitat şi au recunoscut cadavrul imediat. Era tânărul aventurier, plin de tatuaje, care se înecase în urmă cu două săptămâni. Tânărul pe care-l căutaseră ore în şir. Din aer şi prin apă.

Lacrimile prietenilor şi ale familiei nu s-au oprit. Dar sunt liniştiţi că îl vor avea pe Andraş aproape de ei, să-i aprindă o lumânare. Avea doar 26 de ani şi trăia înconjurat de aventură şi de moarte.

A trăit extrem şi a murit extrem. În timp ce încerca să înoate singur în apele reci ale mării. Trupul său va fi dus acasă, în Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Trupul tânărului care a dispărut în apele mării a fost adus de valuri