Antena Meniu Search
x

Mister total în jurul dispariției lui Tudor Niream, elevul de 15 ani plecat din casa bunicilor de la Recea de o lună și o săptămână

A trecut o lună și o săptămână de la dispariția misterioasă a lui Tudor Niream, elevul de 15 ani din Zalău plecat din casa bunicilor, de la Recea, în seara zilei de 23 noiembrie, iar băiatul este de negăsit.

A trecut o lună și o săptămână de la dispariția misterioasă a lui Tudor Niream, elevul de 15 ani din Zalău plecat din casa bunicilor, de la Recea, în seara zilei de 23 noiembrie, iar băiatul este de negăsit.

Băiatul a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, județul Sălaj. El i-a spus bunicii că merge să se plimbe, fără să-şi ia şi telefonul mobil, iar de atunci nu se mai știe nimic de el.

Tudor Niream este de negasit dupa o luna si o saptamana de la disparitie

Deși familia a sesizat imediat dispariția acestuia, iar oamenii s-au mobilizat și l-au căutat peste tot în zona respectivă, nici după aproape 40 de zile nu s-a descoperit nimic care să deslușească misterul acestei dispariții.

Pe acelaşi subiect

Elevul Colegiului Național Silvania din Zălău a fost dat și în urmărire națională, însă fără rezultat.

Nicio urmă de Tudor după o lună și o săptămână

Informațiile apărute după dispariția tânărului sunt puține, ținând cont de faptul că singurul care mai publică din când în când un anunț legat de Tudor Niream este unchiul acestuia.

Nicio urmă de Tudor dupa o lună si o saptamana

"S-a împlinit o lună de la dispariția lui Tudor. A trecut și cea mai lungă noapte a anului și tânjim pentru zile mai bune. Încă nu avem noutăți, dar cu apropierea sărbătorilor îndrăznim să ne menținem speranța pentru o regăsire teafără. Sărbători fericite alături de cei dragi!", a scris recent Horia Călin Niream, pe contul de Facebook.

La scurt timp după dispariție, elevul a fost căutat de pompierii militari și în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare, însă nu s-a descoperit nimic.

Poliția a anunțat, la două zile dupa semnalarea dispariției, că și-au restrâns căutarile la raza orașului Zalău, acolo unde ar fi fost văzut băiatul. După alte câteva săptămâni, Poliția a anunțat, într-un comunicat, că "desfașoara în continuare ample activităti de cautare, chiar și după orele de program", și a cerut sprijinul populației.

Mulți oameni au considerat însă că poliția nu și-a făcut treaba, apreciind că nu este normal ca după o perioadă atât de lungă să nu existe niciun indiciu privind soarta adolescentului de 15 ani.

Nicio urmă de Tudor dupa o lună si o saptamana

"Este strigător la cer ca un copil de vârsta lui să nu fie găsit după atâtea săptămâni. Autoritățile nu-și fac treaba. Daca era vorba de un condamnat sau recidivist era cazul finalizat în secunda doi, dar când este vorba de un adolescent care traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al transformărilor fizice și mentale, suntem incapabili. Vorbesc din postura unei mame care are un băiat de vârsta apropiată cu a lui Tudor. Dumnezeu va face lumină în acest caz nefericit!", a scris Cornelia U Cornelia pe pagina de Facebook a mamei lui Tudor.

"Ăștia de la poliție sunt serioși? Acum s-au trezit și fac ,,apel la populație,,? De ce l-au căutat doar voluntarii CARE MERITA FELICITĂRI ȘI RESPECTUL NOSTRU la modul serios în prima zi? Unde erau stimații polițiști sâmbătă dimineața? De ce au venit cu câinele de căutare doar după apelul disperat al voluntarilor? Sunteți serioși dlor polițiști...? Ați arătat o lipsă clara de de organizare", scrie un alt internaut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mister total în jurul dispariției lui Tudor Niream, elevul de 15 ani plecat din casa bunicilor de la Recea de o lună și o săptămână