Antena Meniu Search
x

Mesaje copleșitoare după moartea lui Tudor, băiatul de 15 ani găsit în lacul Vârşolţ: "Copil frumos, ce ai avut pe suflet?"

Sute de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare după descoperirea tragică de pe lacul Vârşolţ. Trupul lui Tudor Niream, adolescentul de 15 ani din Zalău, a fost găsit în lacul din acoperit de gheață, duminică, la mai mult de două luni de la dispariție.

Sute de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare după descoperirea tragică de pe lacul Vârşolţ. Trupul lui Tudor Niream, adolescentul de 15 ani din Zalău, a fost găsit în lacul din acoperit de gheață, duminică, la mai mult de două luni de la dispariție.

În 23 noiembrie, Tudor Niream a plecat din locuința bunicilor, din Recea Mare, spunându-i bunicii lui că merge la plimbare.

"<<Bunică, vezi că mă duc să mă plimb puțin!>>, sunt ultimele cuvinte ieșite din gura copilului nostru. De atunci, din acea seară nenorocită, nu mai știm nimic despre el", declara tatăl lui Tudor, Claudiu Niream, cu doar o săptămână înainte de macabra descoperire.

Duminică, în jurul amiezii, o persoană care se afla în zona lacului Vârșolț a observat un cadavru care plutea la câțiva metri de mal. La fața locului au ajuns pompierii din Șimleu, care au scos cadavrul din apă. Era Tudor.

Pe acelaşi subiect

"Drum lin spre stele, TUDOR!"

Deși trecuseră două luni de la dispariție, oamenii care l-au iubit, dar și cei care au fost impresionați de povestea adolescentului de 15 ani, elev la Colegiul Național Silvania din Zălău, au sperat până în ultima clipă într-un final fericit.

Mesaje de condoleanțe după moartea lui Tudor Niream

"Copil frumos 😪😪speram ca povestea ta sa aibă un final fericit 😪😪😪nu îmi vine sa cred, Tudor ce ai avut pe suflet😣acum ești un înger, ai grije de mami de acolo de sus, să-i dai puterea sa treacă peste tot, odihna ușoară 😪😪😪😪", a scris Andreea Deea .

"O Doamne, mă gândeam ca il vor găsi viu. Dumnezeu sa-l odihnească în pace!", este mesajul postat de Rodica Fechete.

Mesajele de condoleanțe au inundat paginile de socializare ale membrilor familiei lui Tudor.

"Te iubesc, pui mic.Mi-ai rupt sufletul cu plecarea ta.Dumnezeu sa te odihnească!❤Sunt lângă voi,dragii mei", a scris o persoană apropiată.

"Dumnezeu să-l odihneasca in pace!Multa putere parintilor,nu cred ca exista durere mai mare decat aceea de a-ti pierde copilul!"

"Nu te vom uita niciodată,Tudor,!!! Îngerii sa fie cu tine !!!!!!"

"Drum lin spre stele, TUDOR!"

"Drum lin suflet blând și putere părinților sa treacă peste aceste clipe grele😔😔😔"

"Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei multa putere să treacă peste acest moment greu! Drum lin Tudor, iar îngerii să te aibă în grija lor! 😢😢😢", sunt doar câteva dintre ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Mesaje copleșitoare după moartea lui Tudor, băiatul de 15 ani găsit în lacul Vârşolţ: "Copil frumos, ce ai avut pe suflet?"