Antena Meniu Search
x

Tunelul Iubirii din Caraş Severin, doar o amintire. Paradisul iubiţilor a fost invadat de buruieni

O comoară naturală a României a fost distrusă de nepăsarea autorităţilor. Tunelul Iubirii din Caraş Severin era paradisul iubiţilor, un loc în care tinerii îşi imortalizau dragostea prin fotografii.

de Redactia Observator

la 17.10.2019, 17:21

Vezi și

O comoară naturală a României a fost distrusă de nepăsarea autorităţilor. Tunelul Iubirii din Caraş Severin era paradisul iubiţilor, un loc în care tinerii îşi imortalizau dragostea prin fotografii. Acum a rămas doar o amintire a ceea ce a fost cândva. Tunelul a fost invadat de buruieni. Pentru oameni, este un obiectiv turistic, însă nu şi pentru autorităţi.

Sculpat de natură, Tunelul Iubirii - un obiectiv turistic din inima judeţului Caraş-Severin - este acum de nerecunoscut. Bolta de vegetaţie care a luat forma trenurilor ce treceau pe calea ferată dintre localităţile Obreja şi Glimboca este acum una cu buruienile.

Paradisul îndrăgostiţilor şi pasionaţilor de fotografiue nu se mai zăreşte.

Dacă în ceilalţi ani, internetul era plin cu poze cu tineri care îşi imortalizau iubirea sub bolta sculptată de natură, acum locul a rămas doar o vagă amintire a ceea ce a fost cândva.

Pe sub bolta de vegetaţie treceau cu ani în urmă şi trenurile de marfă care transportau fier vechi pentru Combinatul de la Oţelu Roşu. Acesta a fost însă închis, iar CFR a renunţat la rută din cauza numărului mic de călători.

De atunci, autorităţile au lăsat totul în voia sorţii. Şi asta deşi parlamentarii europeni au trecut tunelul într-o listă a comorilor ascunse care merita vizitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tunelul Iubirii şi-a primit numele după faimosul Tunel al Dragostei din Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Tunelul Iubirii din Caraş Severin, doar o amintire. Paradisul iubiţilor a fost invadat de buruieni