Antena Meniu Search
x

Şarlatani din Galaţi, nemulţumiţi de faptul că li s-a stricat imaginea!

Cei doi bărbaţi care cereau bani în numele primarului din Galaţi au luat legătura cu Primăria şi Poliţia Locală. Dar nu ca să se predea, aşa cum s-ar crede, ci ca să amenintaţe cu judecata

Vezi și

Cei doi au fost suprinşi în timp ce aplicau escrocheria, aparent, perfectă. Fluturau o legitimaţie falsă cu semnătura primarului şi strângeau bani de la firme pentru o fetiţă bolnavă. În realitate, banii ajungeau în buzunarele lor.

Şarlatanii au fost, însă, filmaţi de camerele de supraveghere, iar feţele lor au fost văzute de toată ţara. Asta i-a deranjat. Şi la fel cum au negociat săptămâna trecută, la telefon, o donaţie au încercat şi acum cu primăria. Doar că de data asta cu ameninţări.

Bărbatul nu s-a recomandat, dar a reclamat că imaginea publică le-a fost compromisă. Şi a ameninţat cu judecata. În acelaşi timp, hoţii continuă să acţioneze în acelaşi stil.

Cei doi bărbaţi nemulţumiţi de prejudicierea imaginii au fost invitaţi de poliţişti la discuţii, însă cum era de aşteptat, nu au venit. Pe numele celor doi au fost deschise dosare penale pentru substituire de identitate şi înşelăciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Şarlatani din Galaţi, nemulţumiţi de faptul că li s-a stricat imaginea!