Antena Meniu Search
x

Turist austriac, jefuit in Romania de un copil de 11 ani

Un cetatean austriac, venit in vizita in Romania, a aflat pe pielea lui, ca hotii nu au varsta. Barbatul a fost talharit in fata hotelului de un pusti de 11 ani

Vezi și

Pe imagini, se vede cum austriacul coboara linistit din hotel, deschide portiera din spate apoi isi face de lucru prin portbagaj. Dar, uita un lucru: sa inchida usa. In clipa urmatoare, din autobuz coboara baiatul insotit de mai multe femei in fuste lungi. Vad laptopul aflat pe bancheta din spate si, fara sa stea pe ganduri, se pregatesc de atac. In timp ce mama o ia prin spate, incercand sa-i distraga atentia barbatului, copilul dispare cu prada.

Totul a durat doar cinci secunde. Cand si-a aruncat ochii pe bancheta, austriacul a crezut ca nu vede bine. Si-a chemat si doi prieteni sa-l ajute sa caute laptopul. Abia cand au vazut filmarea, au realizat cu totii ce s-a intamplat.

Daca va reveni in Romania, cu siguranta, cetateanul austriac va fi mult mai atent. Nu va mai lasa portierele si nici portbagajul deschis. Practic nu va mai asigura conditiile unui furt atat de simplu.

Din fericire, politistii i-au prins imediat pe hoti. Mai ales ca baiatul si mama lui sunt cunostinte mai vechi de-ale lor. De multe ori au fost prinsi furand din genti si buzunare. Copilul nu poate fi tras la raspundere pentru ca are doar 11 ani, dar femeia risca inchisoarea. Zona este dealtfel cunoscuta ca una frecventata de individe de etnie roma, care asteapta momentul potrivit sa dea atacul. Degeaba le gonesc politistii ca ele se intorc de fiecare data.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Turist austriac, jefuit in Romania de un copil de 11 ani