Antena Meniu Search
x

Turist din Sibiu, blocat la peste 1.300 de metri altitudine în Bucegi

Momente cumplite pentru un turist din Sibiu, care s-a rătăcit în Bucegi. Bărbatul s-a aventurat singur pe munte ca să ajungă la Crucea Caraiman, dar a greşit traseul. A rămas blocat la peste 1.300 de metri altitudine, într-o zonă cu văi abrupte, iar noaptea l-a prins în pădure.

de Redactia Observator

la 05.08.2019, 12:10

Vezi și

Momente cumplite pentru un turist din Sibiu, care s-a rătăcit în Bucegi. Bărbatul s-a aventurat singur pe munte ca să ajungă la Crucea Caraiman, dar a greşit traseul. A rămas blocat la peste 1.300 de metri altitudine, într-o zonă cu văi abrupte, iar noaptea l-a prins în pădure, la temperaturi de 6 grade.

Ore în şir s-a chinuit să ia legătura cu salvamontiştii, iar când a reuşit, le-a trimis coordonatele prin gps. Din cauza terenului accidentat, salvatorilor le-a luat însă 8 ore să ajungă la el.

L-au găsit epuizat şi speriat, însă l-au recuperat repede. A avut noroc că nu s-a lovit, spun salvamontiştii, mai ales că zona este periculoasă. În ultimii ani, mulţi turişti şi-au pierdut viaţa acolo, şi chiar alpinişti cu experienţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Turist din Sibiu, blocat la peste 1.300 de metri altitudine în Bucegi