Antena Meniu Search
x

Turistii care merg cu autocarul in vacanta au parte de foarte putine popasuri

Platesc putin si vor sa vada cat mai mult. Circuitele prin cat mai multe tari au luat avant puternic in ultimii ani si promit turistilor un concediu de vis

Vezi și

Agentul ne asigura ca autocarul va putea parcurge cinci sute de kilometri in cinci ore. Asta in conditiile in care autocarele au viteza limitata la 100 de kilometri pe ora si in intervalul acesta este nevoie de cel putin o pauza.

"Ma intereseaza daca avem si noi timp sa vedem un muzeu sa facem niste poze. Nu. La Paris o sa aveti". Pana acolo insa, turistii vor sta doar in autocar. Intr-un circuit de 13 zile, de exemplu, clientii vor vedea de la geam Ungaria, Franta, Elvetia, Italia, Lichtenstein, Austria si Germania. Sapte tari, aproape zece orase importante bifate pe harta.

Prima zi incepe cu 895 de kilometri, distanta de la Bucuresti la Budapesta. In a doua zi se mai parcurg 245 de kilometri pana la Viena si inca 463 de kilometri pana la Munchen, unde este stabilita cazare. A treia zi urmeaza inca 365 de kilometri pana la Strasbourg, plus 487 de kilometri pana la Paris, la cea de-a doua cazare. In total, in cele 13 zile vom parcurge nu mai putin de 5.531 de kilometri.

In total, excursia costa 585 de euro. In pret este inclusa o singura masa. Putini sunt insa agentii de turism care isi avertizeaza clientii ca astfel de circuite rapide nu sunt tocmai recomandate.

Cu alte cuvinte, cel mai des turistii ajung sa vada tetiera din fata. Iar "Tur panoramic al orasului" inseamna, de cele mai multe ori, privitul pe fereastra autocarului. Specialistii spun insa ca sunt multi romani care aleg aceasta varianta, mai ales datorita pretului scazut. Acelasi motiv il invoca si agentii cand aleg sa vanda circuite facute intr-un timp cat mai scurt.

Circuitele turistice sunt organizate cel mai des primavara si toamna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Turistii care merg cu autocarul in vacanta au parte de foarte putine popasuri