Antena Meniu Search
x

Ţurţurii, armele mortale de deasupra trotuarelor

Ninsorile au trecut, dar pericolul vine acum de sus. După atâta zăpadă şi ger, ne-am ales cu încă un duşman: ţurţurii ascuţiţi care ameninţă să se transforme în adevărate arme mortale.

Vezi și

Un bărbat din Târgu Jiu a ajuns la spital cu capul spart după ce un ţurţur s-a desprins şi l-a lovit. Iar pericole de gheaţă sunt la tot pasul.

Păşesc cu atenţie ca nu cumva să alunece şi din când în când ridică privirea spre streşini. De parcă nu ar fi suficient că trotuarele nu sunt curăţate, oamenii mai au o grijă: țurţurii.

Cei mai responsabili dintre proprietari au avut deja grijă să semnalizeze pericolul.

În zona Cişmigiu, de exemplu, au împrejmuit clădirea şi au pus un anunţ: Atenţie, cad ţurţuri! Cu toţii ştim, doar că e greu să ne amintim tot timpul.

Acum câteva zile, un bărbat de 59 de ani din Târgu Jiu mergea pe trotuar când s-a trezit cu un ţurţur în cap.

Mi-a cazut o bucata de gheata in cap, am venit pe picioarele mele, m-au cusut ca s-a spart, mi-a curs ceva sange, povestește bărbatul, banalul accident care era să-l ucidă.

Cum sunt prea ocupate cu deszăpezirea străzilor, autorităţile din marile oraşe nu pot decât să aştepte ajutorul populaţiei când vine vorba despre îndepărtarea ţurţurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ţurţurii, armele mortale de deasupra trotuarelor