Antena Meniu Search
x

Turul României s-a încheiat în şanţ pentru cinci studenţi străini

Tur al României încheiat în şanţ. Cinci studenţi străini, doi din Brazilia şi trei din America, au încheiat o vacanţă prin Maramureş pe un pat de spital.

Vezi și

 Tur al României încheiat în şanţ. Cinci studenţi străini, doi din Brazilia şi trei din America, au încheiat o vacanţă prin Maramureş pe un pat de spital. Microbuzul în care erau s-a răsturnaţ într-un şanţ după ce şoferul ar fi adormit la volan. Din fericire, stare lor nu este foarte gravă. Tinerii fac parte dintr-un program prin care, timp de un an de zile, stau în România, pentru un schimb de experienţă.

Tânărul nu ştie să spună ce s-a întâmplat. Nu vorbeşte nici engleză, nici româneşte. E brazilian. Ştie doar că-l dor foarte tare rănile. Era cu alţi colegi, unul tot din Brazilia şi trei din America, într-un microbuz care s-a răsturnat după ce şoferul ar fi adormit la volan, spun poliţiştii.

Înăuntru autoturismului au fost 5 victime. EI fac parte dintr-un program prin care, timp de un an de zile, stau în România, pentru un schimb de experienţă. În urmă cu două săptămâni au pornit într-un tur al ţării noastre. Până în această dimineaţă s-au aflat la Sighetu Marmaţiei, pentru tradiţiile din apropierea Crăciunului, în Maramureş. Când a avut loc accidentul, se îndreptau spre Salina Turda.

Rezultatul a fost zero. Chiar şi aşa, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Turul României s-a încheiat în şanţ pentru cinci studenţi străini