Antena Meniu Search
x

Ucisă şi mutilată de fosta noră

Caz înfiorător în judeţul Arad! O bătrână a fost mutilată şi ucisă azi noapte. Chiar fosta noră ar fi atacat-o, în casa ei.

Vezi și

 Caz înfiorător în judeţul Arad! O bătrână a fost mutilată şi ucisă azi noapte. Chiar fosta noră ar fi atacat-o, în casa ei. Fusese chemată de rudele bătrânei să aibă grijă de ea câteva zile, până când oamenii se întorceau din concediu.

Grozăvia a ieşit la iveală după ce una dintre vecine a venit la bătrână să vadă ce face. Atunci, a văzut-o pe fosta noră cu mâinile murdare de sânge, umblând prin curte. Agenţii au mai descoperit că, înainte ca bătrâna să fie ucisă, presupusul ucigaş a omorât un miel, iar mai apoi şi câinele bătrânei.

Femeia de 78 de ani rămăsese în grija fostei nurori - cunoscută cu probleme psihice - după ce rudele ei au plecat în concediu pentru o săptămână. Victima a fost şi mutilată. Până la rezultatul autopsiei, fosta noră a bătrânei a fost dusă la poliţie şi, cât de curând, va fi supusă unor teste pentru a vedea dacă a avut sau nu discernământ când a comis crima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Ucisă şi mutilată de fosta noră