Antena Meniu Search
x

Uiţi pe care parte a maşinii este capacul rezervorului, când alimentezi? O informaţie BANALĂ te face să nu dai greş niciodată

De câte ori ţi s-a întâmplat să opreşti în dreptul pompei de alimentare cu benzină şi să cobori din maşină doar pentru a descoperi că rezervorul are capacul pe cealaltă parte a maşinii? Utilizatorii unui forum, au oferit câteva ponturi simple prin care poţi scăpa de această problemă.

De câte ori ţi s-a întâmplat să opreşti în dreptul pompei de alimentare cu benzină şi să cobori din maşină doar pentru a descoperi că rezervorul are capacul pe cealaltă parte a maşinii? Utilizatorii unui forum, au oferit câteva ponturi simple prin care poţi scăpa de această problemă.

Potrivit internauţilor, la cele mai multe maşini, pe indicatorul de benzină de pe bord, apare o mică săgeată, lângă poza cu pompa de benzină, care îţi arată pe ce parte se află capacul rezervorului de benzină.

Alţi posesori de maşină susţin că nu există întotdeauna o săgeată, dar există o metodă prin care îţi poţi da seama mereu pe ce parte se află capacul.

Pe acelaşi subiect

"Unele maşini au desenată o mică pompă de benzină pe una din părţile indicatorului de benzină de pe bord. De obicei, imaginea apare pe aceeaşi parte pe care este situat şi capacul rezervorului."

O mare parte dintre forumişti au fost uluiţi de aceste date. Cei mai mulţi dintre ei au zis că vor verifica negreşit preţioasele informaţii.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru românii din Germania! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Angela Merkel

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Uiţi pe care parte a maşinii este capacul rezervorului, când alimentezi? O informaţie BANALĂ te face să nu dai greş niciodată