Antena Meniu Search
x

Ultima oră! Român rănit într-un incendiu la o fabrică de produse chimice din Spania (VIDEO)

Un cetăţean român a fost rănit în incediul produs joi la o fabrică de produse chimice din localitatea spaniolă Arganda del Rey, acesta aflându-se internat în spital, dar fiind în afara oricărui pericol, a precizat Ministerul Afacerilor Externe.

- www.bbc.com

Un cetăţean român a fost rănit în incediul produs joi la o fabrică de produse chimice din localitatea spaniolă Arganda del Rey, acesta aflându-se internat în spital, dar fiind în afara oricărui pericol, a precizat Ministerul Afacerilor Externe.

UPDATE 11:35 Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, îl va vizita, vineri, pe cetăţeanul român rănit într-o explozie în Spania.

Conform sursei citate, Ambasada României la Madrid are în atenţie incidentul produs joi la o unitate industrială de prelucrare a deşeurilor din localitatea Arganda del Rey şi a întreprins încă de la început demersuri pe lângă autorităţile competente, pentru a verifica dacă au fost afectaţi cetăţeni români.

”Potrivit informaţiilor furnizate de autorităţile locale, în urma incidentului a fost rănit un cetăţean român care a fost internat în spitalul din Arganda del Rey, în prezent acesta aflându-se în afara oricărui pericol”, precizează MAE.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un diplomat cu atribuţii consulare din cadrul misiunii diplomatice române s-a deplasat la unitatea medicală în care este internat cetăţeanul român, pentru a obţine informaţii suplimentare privind starea de sănătate a acestuia şi pentru a oferi asistenţă consulară. Ambasada României la Madrid menţine în permanenţă legătura cu cetăţeanul român şi cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară.

Potrivit unor surse prin presă, este vorba despre o femeie româncă, în vârstă de 22 de ani, care are o fractură de bazin.

Un incendiu a izbucnit, joi, la o fabrică de produse chimice din localitatea Arganda del Rey, situată la aproximativ 27 de kilometri de capitala Madrid, fiind urmată de explozii. Presa din Spania a relatat că peste 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care trei persoane au suferit răni mai grave. Între acestea, şi o femeie de 22 de ani care are o fractură de bazin şi care este internată la spitalui din Arganda del Rey.

Pompierii au intervenit cu 11 echipaje pentru stingerea incendiului. O coloană de fum negru s-a ridicat, iar autorităţile au evacuat preventiv, cinci şcoli şi toate locuinţele, pe o rază de jumătate de kilometru. Localnicii au fost sfătuiţi să nu iasă din case şi să ţină geamurile închise.

Sursa: News.ro, Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Ultima oră! Român rănit într-un incendiu la o fabrică de produse chimice din Spania (VIDEO)