Antena Meniu Search
x

Ultima repetiție înainte de parada militară de Ziua României

Parada militară de Ziua României promite un spectacol grandios. Mii de militari români şi străini s-au pregătit intens şi au făcut ultimele repetiţii. Defilarea va avea loc şi anul acesta tot în Piaţa Constituţiei.

Vezi și

Parada militară de Ziua României promite un spectacol grandios. Mii de militari români şi străini s-au pregătit intens şi au făcut ultimele repetiţii. Defilarea va avea loc şi anul acesta tot în Piaţa Constituţiei, pentru că nu au fost încă terminate lucrările de la Arcul de Triumf.

Nu s-a crăpat de ziuă când tancurile şi maşinile blindate s-au aliniat pe străzi. Puţin înainte de prânz, a început ultima repetiţie generală pentru parada militară de 1 Decembrie.

Este ultimul antrenament al militarilor. Toţi se pregătesc pentru Ziua Naţională a României. Maşini blindate, tancuri, elicoptere sau avioane sunt unele dintre lucrurile pe care le veţi vedea. Toate forţele vor prezenta cele mai noi echipamente şi toată tehnica de luptă.

Peste 2600 de militari s-au pregătit intens pentru spectacol. Rând pe rând, au trecut în pas de defilare forţele ministerului apărarii, cele ale ministerului afacerilor interne, SPP, SRI şi, în premieră, Administraţia Penitenciarelor. Va fi o parada frumoasă, va fi o paradă care ne va face să ne simţim mândri că suntem români. Au zburat şi elicoptere, dar şi avioane care au desenat pe cer tricolorul românesc.

Rareş are 10 ani şi vine de fiecare dată şi la repetiţii, şi la paradă. Rareș se asigură că nu pierde niciun moment important al defilării. Îl ia cu el şi pe fratele lui mai mic. Parada din acest an va aduce în faţa românilor şi veteranii teatrelor de operaţii. Dar şi două detaşamente cu militari străini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ultima repetiție înainte de parada militară de Ziua României