Antena Meniu Search
x

Ultimul apel al absolvenţilor militari

Absolvenţii Colegiului Naţional Militar "Mihai Viteazul", din Alba Iulia, au făcut aseară ultimul apel. După patru ani de liceu, păstrează cu ei multe amintiri şi pleacă hotărâţi pe drumul spre o carieră militară

Vezi și

Absolvenţii Colegiului Naţional Militar "Mihai Viteazul", din Alba Iulia, au făcut aseară ultimul apel. După patru ani de liceu, păstrează cu ei multe amintiri şi pleacă hotărâţi pe drumul spre o carieră militară

Şi-au dat ultimele îmbrăţisări şi abia şi-au putut stăpâni emoţiile. La fel şi lacrimile.

Zeci de elevi ai Colegiului Militar au trăit cea mai frumoasă seară a anilor de liceu. Ultimul apel a fost plin de emoţie pentru ei, dar şi pentru profesori şi părinţi. Au muncit mult şi au învăţat să fie demni, disciplinaţi şi puternici. Şi-au arătat slăbiciunile în momentul de bun rămas.

Tinerii au terminat cu succes un colegiu militar şi se pregătesc pentru academie. Despărţirea este cu atât mai dureroasă cu cât, timp de patru ani, au fost o familie şi au împărţit toate greutăţile sau bucuriile care i-au încercat.

Absolvenţii şi-au construit pas cu pas începutul unei cariere militare. Sacrificiile au fost pe măsură, iar dorul de familii i-a dus uneori aproape de capătul puterilor. Şi pe ei, şi pe părinţi.

Următorul pas al tinerilor militari este bacalaureatul. Dar visurile lor nu se opresc aici. Curând vor începe viaţa de student în şcolile Ministerului Apărării Naţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ultimul apel al absolvenţilor militari