Antena Meniu Search
x

Video Umbrelele colorate au devenit din nou un punct de atracţie în Timişoara. Turiştii sunt fascinaţi: "Este foarte frumos, superb"

O stradă din Timişoara are cel mai vesel acoperiş. După doi ani de pandemie în care nu au mai fost montate, umbrelele colorate au devenit, din nou, punct de atracţie pentru timişoreni şi turişti, deopotrivă. Acum, toată lumea incearcă să imortalizeze locaţia, măcar cu un #selfie!

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.05.2022, 18:23

Vezi și

Bolta de umbrele colorate îi încântă pe toţi cei care trec pe sub ea, mai ales pe turiştii străini. 

Turist: Este foarte frumos. Noi nu avem aşa ceva la noi în Filipine, de aceea suntem aici, să facem poze. 

Turist: Am făcut multe poze pentru că este foarte frumos, foarte colorat. Le-am postat pe Instagram şi pe Facebook. 

Umbrelele multicolore fac deliciul timişorenilor şi al turiştilor, care se plimbă prin centrul oraşului. Nu poţi să treci prin zonă fără să faci măcar o fotografie, cu care aduni sute de reacţii pe reţelele de socializare. Imaginea e spectaculos de colorată, indiferent de perspectivă. 

Turist: Sunt blogger de călătorii şi cu siguranţă voi posta despre Timişoara şi umbrelele ei. O să recomand oamenilor să vină aici.

Şi nu doar străinii sunt atraşi de umbrelele colorate, ci şi timişorenii şi turiştii, care vin din toate colţurile ţării pentru a le vedea. Cei care vor să admire cupola veselă o pot face până la sfârşitul verii. Strada Alba Iulia a fost prima dată acoperită cu umbrele colorate în anul 2016, dar în ultimii doi ani, din cauza pandemiei, acestea nu au mai fost instalate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Umbrelele colorate au devenit din nou un punct de atracţie în Timişoara. Turiştii sunt fascinaţi: "Este foarte frumos, superb"