Antena Meniu Search
x

Un adolescent din România și-a cumpărat lentile de contact de pe internet. Ce a urmat după e cutremurător. Medicii au fost șocați

Un tânăr de 19 ani a avut parte de o experiență dramatică după o achiziție de pe internet

Un tânăr de 19 ani a avut parte de o experiență dramatică după o achiziție de pe internet.  Băiatul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice cu complicații grave la ochi din cauza unor lentile de contact cumpărate de pe internet.

"Tânărul, student la matematică, s-a prezentat la spital acum câteva zile. Avea infecţie severă cu un stafilococ extrem de agresiv. Pot spune este moarte clinică a ochiului, pentru că infecţia a afectat globul ocular nu doar corneea. Dacă va răspunde la tratament, oricum va fi nevoie de transplant de cornee", a declarat profesor doctor Monica Pop. Nu este prima oară când băiatul comandă lentile de pe diverse site-uri. Prețul plătit nu este nicidecum suma de 400 de lei, așa cum afișează pagina de pe care le-a achiziționat, ci… vederea lui.

“Nu este primul caz de acest gen, astfel ca atragem atenţia asupra pericolului major al achiziţionării şi folosirii medicamentelor şi dispozitivelor medicale cumpărate de pe diverse site-uri, acestea fiind de multe ori contrafăcute şi/sau nesterile", a mai spus Monica Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un adolescent din România și-a cumpărat lentile de contact de pe internet. Ce a urmat după e cutremurător. Medicii au fost șocați