Antena Meniu Search
x

Video Un altfel de 8 martie: Cu căruța prin pădure

În Harghita, femeile au primit drept cadou de 8 martie... o călătorie cu căruţa. Un grup de turişti veniţi din Capitală s-au bucurat de o experienţă inedită, pe creasta muntelui. Plimbarea s-a încheiat cu o masă pe cinste, într-un peisaj de poveste.

de Redactia Observator

la 08.03.2021, 07:58

Vezi și

8 martie i-a găsit pe aceşti turişti în satul Lăzăreşti, aproape de Băile Tuşnad, într-un peisaj de poveste. Cu mare entuziasm, au pornit la drum, la o plimbare cu căruţa, pe drumuri de munte.

Femeile au primit bucheţele de ghiocei, dar şi câte un pahar de palincă, pentru a le face sângele să circule mai bine în gerul din pădure.

"Pentru că iubim şi respectăm femeile, primiţi acest cadou. Mulţumim, să fim sănătoşi, să ne mai vedem".

O altfel de plimbare

"Mai întâi trebuie să vedem dacă e ursoaică sau urs. Dacă e ursoaică îi dăm un buchet de ghiocei".

La un moment dat au luat-o şi la pas, prin pădure şi au văzut tot felul de animale sălbatice. Totuşi, surpriza cea mare a fost la întoarcere. 

"E plina cu carne, cârnaţi".

Gasner Wofgang, organizator plimbare: "Ne bucurăm că avem vreme frumoasă, avem un grup simpatic, oameni fericiţi şi aşteptăm turiştii cu vin fiert, ceai, gulaş...". 

Turiştii sunt şi ei încântaţi de primire, de traseu, dar şi de mâncarea delicioasă. 

Experienţă unică

"Sigur o să facem şi o să mai venim... La vară să vedem cum este vara. N-am avut rude la ţara si experienţa asta e unică, peisajul acesta a fost o experienţă minunată.

Pentru 80 de lei de persoană, atât femeile, cât şi bărbaţii s-au putut bucura de tot ceea ce au avut gazdele de oferit de 8 martie. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un altfel de 8 martie: Cu căruța prin pădure