Antena Meniu Search
x

Un an de la MOARTEA lui Gigină. Mărturii SFÂŞIETOARE ale familiei: “Nu pot uita imaginea lui imediat după accident: Faţa lui toată plină de sânge, gâtul sfâşiat, tăiat, era dezbrăcat în pielea goală, doar cu folia aceea protectoare pe el

Un AN DE LA MOARTEA LUI GIGINĂ. Mătuşa lui Bogdan Gigină, poliţistul care a murit pe 20 octombrie 2015, în timp ce deschidea coloana oficială pentru Gabriel Oprea, pe atunci ministru de Interne şi vicepremier, povesteşte trauma prin care trece familia sa.

Vezi și

Un AN DE LA MOARTEA LUI GIGINĂ. Mătuşa lui Bogdan Gigină, poliţistul care a murit pe 20 octombrie 2015, în timp ce deschidea coloana oficială pentru Gabriel Oprea, pe atunci ministru de Interne şi vicepremier, povesteşte trauma prin care trece familia sa.

Un AN DE LA MOARTEA LUI GIGINĂ. “Viaţa fără Bogdan este un infern pentru părinţi. Nu îşi găsesc liniştea. Nu pot face nimic fără să nu se gândească la copilul lor. Nu pot uita imaginea lui imediat după accident, când au mers la spital", a spus ea.

Un AN DE LA MOARTEA LUI GIGINĂ. Femeia a povestit ce s-a întâmplat în seara în care poliţistul şi-a pierdut viaţa.

Un AN DE LA MOARTEA LUI GIGINĂ. "Au primit la ora 19:02 un telefon în care cineva îi anunţa că Bogdan a avut un accident. Cineva ţipa în telefon că 'Nu se poate, nu se poate, nu se poate'. Tatăl a tras un trening şi a plecat în fugă. Ea a plecat pe jos cu un capot pe ea. A ajuns la magazinul Unirea şi spunea rugăciuni pentru fiul ei. Toată lumea se uita după ea, credea că e nebună. Ploua torenţial. Îi cerea lui Dumnezeu viaţă pentru Bogdan. Nu ştia ce s-a întâmplat. Se ruga pentru viaţa lui.

Un AN DE LA MOARTEA LUI GIGINĂ. Un taximetrist a luat-o în maşină şi a dus-o la Spitalul Universitar. În momentul în care a intrat în spital, îmi povestea, avea impresia că toată lumea o cunoaşte. A intrat la reanimare. El era pus la aparate. Faţa lui toată plină de sânge, gâtul sfâşiat, tăiat, era dezbrăcat în pielea goală, doar cu folia aceea protectoare pe el. A îngenunchiat, i-a sărutat şosetele ude de ploaie şi striga: 'Bogdane, Bogdane'. Nu i-a mai răspuns. Doctoriţa de gardă, o doctoriţă cu suflet, a venit şi i-a spus: 'Doamnă, nu se mai poate face nimic pentru el'. Cum poţi să uiţi, ca părinte, o asemenea imagine?", a mai spus femeia.

Un AN DE LA MOARTEA LUI GIGINĂ. Mătuşa lui Gigina a precizat că Oprea ar fi trebuit să spună în faţa judecătorilor că este nevinovat şi să recunoască imediat că poliţistul ucis a făcut parte din coloana sa oficială, având în vedere că în primele ore de la accident a negat asta.

Un AN DE LA MOARTEA LUI GIGINĂ. "În ziua de 21 octombrie, poate să verifice toată lumea în Monitorul Oficial, legea privind coloana oficială a fost modificată începând cu ora 9. Oare de ce? Dacă Oprea era nevinovat, de ce a modificat legea? Având putere", a continuat ea.

Un AN DE LA MOARTEA LUI GIGINĂ. La 28 de ani, tânărul poliţist Bogdan Gigină avea o viață înainte, însă aripile i-au fost tăiate într-un mod brutal în seara de 20 octombrie 2015. Ploua cu găleata, iar Bogdan îi deschidea calea vicepremierului Gabriel Oprea, moment în care a derapat cu motocicleta și a căzut într-o groapă adâncă de trei metri, aflată pe mijlocul străzii Știrbei Vodă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un an de la MOARTEA lui Gigină. Mărturii SFÂŞIETOARE ale familiei: “Nu pot uita imaginea lui imediat după accident: Faţa lui toată plină de sânge, gâtul sfâşiat, tăiat, era dezbrăcat în pielea goală, doar cu folia aceea protectoare pe el