Antena Meniu Search
x

Un baiat de 12 ani a murit incercand sa-i faca surorii sale un leagan

Un accident teribil a adus durere fara margini intr-o familie din Hunedoara. Un copil de 12 ani a murit in timp ce incerca sa faca un leagan pentru sora lui mai mica. A alunecat si a ramas prins in sfoara leaganului. Cand a fost gasit de parinti, era deja prea tarziu.

Vezi și

Intr-o anexa din gospodarie, baiatul voia sa faca un leagan pentru sora lui de doi ani si jumatate. Dar in loc sa aduca bucurie, gestul sau a adus numai lacrimi.

“Avea un scaunel mic sub picioare si s-a urcat pe scaunel ca nu ajungea sus. El a vrut sa vada de funie daca sta si cand s-a urcat, a cazut scaunelul de sub picioare”, povesteste mama baiatului”.

Un accident stupid care i-a adus sfarsitul baiatului. La scena cumplita a asistat sora acestuia. Tipetele copilei i-au alarmat pe vecini si parinti.

Tatal baiatului a intrat primul in anexa. Nu a mai putut face nimic pentru fiul sau. Aceasta nenorocire i-a adunat pe toti oamenii din sat in jurul familiei indurerate.

Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, parintii sunt anchetati de asistentii sociali si politisti. Daca vor fi gasiti vinovati de neglijenta si-ar putea pierde si celalalt copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un baiat de 12 ani a murit incercand sa-i faca surorii sale un leagan