Antena Meniu Search
x

Un băiat de 15 ani a murit înecat, după ce a încercat să-şi recupereze din apă toiagul cu care isi mâna animalele

A plătit cu viaţa pentru un băţ! Un băiat de 15 ani a murit înecat, după ce a încercat să-şi recupereze din apă toiagul.

Vezi și

 A plătit cu viaţa pentru un băţ! Un băiat de 15 ani a murit înecat, după ce a încercat să-şi recupereze din apă toiagul. Era cu caprele pe malul unui canal şi a aruncat băţul după un animal, dar acesta a ajuns în apă.

Când s-a aplecat să-l recupereze, a alunecat în râu. Şi n-a mai ieşit la suprafaţă. Băiatul provenea dintr-o familie fără posibilităţi, şi anul trecut, după ce a absolvit clasa a opta, a renunţat la şcoală şi s-a angajat la stână.

Ieri a mers cu animalele pe malul unui canal, împreună cu un alt băiat de numai zece ani. S-a dus băţul în canal. Iar adolescentul a încercat să-l recupereze. În momentul în care s-a aplecat să-şi ia toiagul din apă, copilul a alunecat şi a căzut în canal.

Prietenul său de 10 ani s-a speriat şi a fugit în sat după ajutor. Canalul are între 9 şi 12 metri adâncime, lăţime 35 de metri. Când au aflat vestea, părinţii adolescentului au venit într-un suflet şi au sperat că pompierii le vor aduce copilul în viaţă la mal.

Pompierii au cerut în cele din urmă ajutorul scafandrilor, dar nici ei n-au avut mai mult noroc. Până la lăsarea serii nu l-au găsit pe tânăr. Vor relua căutările în dimineaţa asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un băiat de 15 ani a murit înecat, după ce a încercat să-şi recupereze din apă toiagul cu care isi mâna animalele