Antena Meniu Search
x

Băieţel spitalizat cu arsuri grave, în urma unui incendiu, în judeţul Suceava

Un copil de 10 ani din judeţul Suceava a fost rănit, după ce a vrut să aprindă focul în sobă, cu benzină. Din cauza arsurilor, a fost transportat la Bucureşti

Vezi și

Un copil de 10 ani din judeţul Suceava a fost grav rănit, după ce a vrut să aprindă focul în sobă, cu benzină. Din cauza arsurilor, a fost transportat la Bucureşti.

Băiatul era singur în cameră şi a vrut să facă focul în sobă. A fost însă grav rănit.

"Copilul a încercat să aprindă focul şi a folosit benzină. A răbufnit focul şi a cuprins întreaga camera de aproximativ 15 metri pătraţi. Au ars obiecte de mobilier, covoare, aproximativ tot ce era acolo, inclusiv tâmplăria", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, citat de News.ro.

Alarmaţi, părinţii au reuşit să-şi scoată fiul din flăcări şi au chemat salvarea. A fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii au constatat că are arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului. Din această cauză, s-a luat decizia transferului la Spitalul de Arși din București. Deplasarea spre Capitală s-a făcut cu o ambulanţă SMURD, de terapie intensivă, deoarece vremea nefavorabilă nu a permis transportul cu elicopterul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Băieţel spitalizat cu arsuri grave, în urma unui incendiu, în judeţul Suceava