Antena Meniu Search
x

Un barbat a detonat o bomba intr-o universitate din Iasi

Un barbat a detonat un dispozitiv explozibil intr-o sala in care se sustinea examenul de licenta, la Universitatea Tehnica din Iasi. Bomba se afla intr-un rucsac.

Vezi și

Detonarea a avut loc in momentul in care individul a inceput sa-i ameninte pe tineri si a inceput sa-si pregatesca dispozitivul explozibil. A explodat o capsa pirotehnica, parte a dispozitivului de detonare. Nimeni nu a fost ranit.

Studentii au reusit sa il imobilizeze pe barbat, iar acesta a fost retinut de autoritati. Are in jur de 25 de ani si a venit la universitate imbracat complet in negru. Inainte sa incerce sa detoneze bomba, a acerut sa discute cu reprezentantii politiei.

Unul dintre studenti a declarat pentru Mediafax ca „individul nu voia ca bomba sa explodeze cand sala era goala, ci voia ca inauntru sa fie cat mai multe persoane pentru ca numarul victimelor sa fie cat mai mare".

Se pare ca atentatorul era bolnav psihic si a fost internat de mai multe ori la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola. Sufera de schizofrenie paranoioda, una din cele mai grave boli psihice. In general se ajunge la cazuri de sinucidere sau crime.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un barbat a detonat o bomba intr-o universitate din Iasi