Antena Meniu Search
x

Un bărbat a plonjat cu maşina în Dunăre, la Brăila. Ar fi vrut să se sinucidă

 Proprietarul maşinii scufundate în Dunăre, miercuri după-amiază, care a fost scoasă la suprafaţă în urma unei misiuni dificile a scafandrilor ISU Brăila, a vrut să se sinucidă. El a intrat intenţionat cu maşina în apele fluviului.

Proprietarul maşinii scufundate în Dunăre, miercuri după-amiază, care a fost scoasă la suprafaţă în urma unei misiuni dificile a scafandrilor ISU Brăila, a vrut să se sinucidă. El a intrat intenţionat cu maşina în apele fluviului.

Bărbatul a vrut să se sinucidă, dar s-a răzgândit în momentul impactului cu apa şi se pare că ar fi ieşit din maşină prin hayon, care a fost găsit deschis de scafandrii ISU Brăila, aflaţi în căutarea maşinii.

GALERIE FOTO: un şofer a plonjat cu maşina în Dunăre, la Brăila

"Proprietarul maşinii are 31 de ani şi este din municipiul Brăila. În momentul de faţă, se află internat la un spital de Psihiatrie din Bucureşti. În acest caz este vorba despre tentativă de suicid. El se afla în maşină în momentul în care aceasta a intrat în apă. Familia este cea care l-a internat în spital", a declarat agentul principal de poliţie din cadrul IPJ Brăila, Camelia Bucur.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: DESCOPERIRE CUMPLITĂ în Bistriţa-Năsăud: Cadavrele a trei bebeluşi, găsite în uscătoria unui bloc! Unul dintre ei avea o pungă pe cap

Scafandrii ISU Brăila au fost solicitaţi să intervină, miercuri după-amiază, pentru recuperarea unei maşini care ar fi căzut în Dunăre, după ce mai mulţi martori au sunat la 112 şi au semnalat evenimentul.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale ISU, cu scafandri şi bărci, şi reprezentanţi ai Poliţiei Transporturi, care au găsit pe mal doar o roată de rezervă.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI incredibile despre fenomenul "BALENA ALBASTRĂ". Cum sunt manipulaţi tinerii să se SINUCIDĂ. Imagini ŞOCANTE! 

Maşina a fost scoasă la suprafaţă, joi după-amiază, de scafandrii ISU Brăila, iar în autoturism nu a fost găsit niciun cadavru, poliţiştii desfăşurând cercetări pentru identificarea proprietarului.

Acţiunea de găsire a maşinii a fost întreruptă miercuri seara, din cauza valurilor provocate de vânt, scafandrii ISU reluând căutarea joi dimineaţă, cu echipamente performante.

Sursă: Agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a plonjat cu maşina în Dunăre, la Brăila. Ar fi vrut să se sinucidă