Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost urmărit şi prins de poliţie. El şi-a bătut concubina, i-a furat bijuteriile şi maşina

O urmărire în viteză a pus pe jar o întreagă localitate din judeţul Dâmboviţa.Mascaţii au fost pe urmele unui bărbat extrem de periculos, abia eliberat din închisoare.Individul şi-a bătut concubina, i-a furat bijuteriile şi maşina şi a pornit într-o cursă nebună, chiar dacă era băut şi nu are permis de conducere.Totul s-a terminat când bărbatul s-a oprit cu maşina într-un gard de beton

Vezi și

O urmărire în viteză a pus pe jar o întreagă localitate din judeţul Dâmboviţa.Mascaţii au fost pe urmele unui bărbat extrem de periculos, abia eliberat din închisoare.Individul şi-a bătut concubina, i-a furat bijuteriile şi maşina şi a pornit într-o cursă nebună, chiar dacă era băut şi nu are permis de conducere.Totul s-a terminat când bărbatul s-a oprit cu maşina într-un gard de beton. 

Bărbatul violent este dus la audieri. Este bine păzit de mascaţi, după ce a fost prins cu greu, la finalul unei urmăriri periculoase. După ce a comis mai multe infracţiuni, nu are puterea să mai declare nimic. Are o privire furioasă şi abia îşi poate stăpâni nervii.

După mai bine de trei ani petrecuţi în închisoare pentru infracţiuni de violenţă, bărbatul eliberat în luna aprilie a lovit din nou. Şi-a bătut iubita şi i-a furat bijuteriile. Apoi şi maşina. Femeia, în stare de şoc, abia a mai avut putere să sune la 112.

Urmărirea s-a terminat brusc, când autoturismul a intrat într-un gard de beton. Atunci bărbatul a ieşit din maşină şi a fugit prin grădini, dar a fost prins. La scenele parcă desprinse dintr-un film au asistat, şocaţi, localnicii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat acum pentru infracţiunile de tâlhărie, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a fost urmărit şi prins de poliţie. El şi-a bătut concubina, i-a furat bijuteriile şi maşina