Antena Meniu Search
x

Un bărbat a vrut să-şi ucidă soţia şi să-şi ia viaţa

Scene de groază într-o comună de lângă Iaşi. O femeie de 28 de ani, mamă a patru copii, a fost înjunghiată de soţ aseară

Vezi și

Bărbatul a lovit de mai multe ori. Apoi a încercat şi el să-şi ia viaţa. Deşi operată de urgenţă, tânăra e încă în stare gravă. Agresorul a fost reţinut de poliţişti.

Cei doi erau căsătoriţi, dar nu mai locuiau împreună de ceva timp. Femeia ar fi fost cea care a decis să plece de lângă el. Cu toate acestea, bărbatul de 37 de ani tot venea în localitatea Icuşeni, unde ea se refugiase.

Şi de câte ori o găsea, o bătea. Aseară însă individul a atacat-o cu un cuţit. A ieşit apoi din casa femeii, iar câţiva vecini l-au văzut, cu cuţitul. Şi au anunţat autorităţile. Cert e că, până să pună agenţii mâna pe el, individul a vrut să-şi pună capăt zilelor.

Nu a reuşit, pentru că poliţiştii au ajuns la timp la el. L-au reţinut şi l-au internat la Socola pentru investigaţii. Soţia lui e în stare gravă şi a fost operată. Cei doi au patru copii împreună, iar pentru ei s-au autosesizat şi cei de la Direcţia Copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a vrut să-şi ucidă soţia şi să-şi ia viaţa